Translate

2015/06/04

Glimt fra vandringen på Jylland

Av pilgrim Sten Erik Løvgreen:

Fra Rubjerg Knude - udsigt mod nord, Lønstrup.
Klikk forstørrer bildet. Foto: Sten Erik Løvgreen.
3. juni: Vi har nu vandret i fem dage og er ankommet til Løgstør. Det har været en hidtil flot tur: de tre første dage i tørvejr, men med usædvanlig blæst for årstiden. I går regn og ufyseligt... I dag tørt og nogen sol.  Gjengen går godt, så der er ingen problemer - og vore tre supportere sørger usædvanligt godt for os: så det er herligt at være pilegrim!

Pilgrimmene gjør stadige fremskritt:
4. juni fra Løgstør til Hornum og i dag, 5. juni fra Hornum til Testrup. I morgen går turen fra Testrup til Skals. Som vi ser på bildene (se album til høyre), er sommeren nu ved at komme til Danmark! Og det går på alle måder godt med vores vandring.
Pilgrims Crossing Simestad Å i Himmerland.
Foto: Sten Erik Løvgreen

6. juni: Vi gikk fra fra Testrup til Skals = vores 8. vandringsdag fra Hirtshals. Søndag morgen 7. juni går vi så sidste dag frem til Viborg, og dermed begynder en ny etape i Danmark: fra Viborg til Padborg / Bov. Nu i aften evaluerede vi vores etape, og der blev udtrykt stor tilfredshed med det hele.
Søndag 7. juni: Vi kom rettidigt til Viborg i dag, fik kaffe og kage i biskoppens have hos bispeparret Karen og Henrik Stubkjær og efterfølgende pilgrimsandagt i Domkirken. Og der blev taget afsked - og sagt goddag til nye vandrere...

See our photos
No comments:

Post a Comment